Deţinut radicalizat, expulzat din Franţa în Rusia. În 2012 el a fost arestat după atentatele în care au murit trei militari, trei copii evrei şi unul dintre profesorii acestora

Franţa a expulzat vineri în Rusia un cetăţean radicalizat care se afla în închisoare pentru nerespectarea condiţiilor de arest la domiciliu, relatează Le Figaro online.

1050 afișări
Imaginea articolului Deţinut radicalizat, expulzat din Franţa în Rusia. În 2012 el a fost arestat după atentatele în care au murit trei militari, trei copii evrei şi unul dintre profesorii acestora

Deţinut radicalizat, expulzat din Franţa în Rusia. El ar fi coordonat un site islamist care făcea apel al comiterea de atentate

Franţa a expulzat vineri în Rusia un cetăţean radicalizat care se afla în închisoare pentru nerespectarea condiţiilor de arest la domiciliu, relatează Le Figaro online.

Această măsură a fost luată "ţinând cont de ameninţarea gravă la adresa ordinii publice reprezentată de menţinerea acestui individ radicalizat pe teritoriul francez", se arată într-un comunicat al Ministerului de Interne.

Mansur Kudusov în vârstă de 25 de ani şi de origine cecenă, a ajuns în Franţa cu părinţii săi când era minor şi a obţinut statutul de refugiat. El este suspectat că ar fi coordonat un site islamist care făcea apel al comiterea de atentate.

 El a fost arestat în anul 2012 după atentatele comise de Mohamed Merah în care au murit trei militari, trei copii evrei şi unul dintre profesorii acestora, în oraşele franceze Montauban şi Toulouse, apoi plasat în arest la domiciliu în comuna Die din departamentul Drôme.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici