Directorul FBI respinge ACUZAŢIILE lui Donald Trump: Nu deţin nicio informaţie pentru a susţine postările de pe Twitter ale preşedintelui

James Comey, directorul FBI, a respins public acuzaţiile postate pe Twitter de preşedintele american, Donald Trump, referitoare la posibila interceptare a conversaţiilor sale pe perioada campaniei din 2016, de către Administraţia Barack Obama, informează CNBC.

785 afișări
Imaginea articolului Directorul FBI respinge ACUZAŢIILE lui Donald Trump: Nu deţin nicio informaţie pentru a susţine postările de pe Twitter ale preşedintelui

Directorul FBI respinge acuzaţiile lui Donald Trump: Nu deţin nicio informaţie pentru a susţine postările de pe Twitter ale preşedintelui

”Cu respect faţă de postările pe Twitter ale preşedintelui lansate de acesta către fosta Administraţie, nu deţin nicio informaţie care să susţină aceste (acuzaţii, not red.). Şi am cercetat asta foarte atent în cadrul FBI-ului”, a spus Comey în timp ce depunea mărturie în faţa Comitetului congresional.

Această declaraţie reprezintă poate cea mai gravă critică adusă acuzaţiilor lui Donald Trump, liderii bipartizani ai comitetelor de informaţii ale Camerei Reprezentanţilor şi Senatului adăugând de asemenea că nu deţin dovezi care să susţină postările lui Donald Trump.

”Îngrozitor! Tocmai am descoperit că Obama mi-a ascultat telefonul din Turnul Trump, chiar înainte de alegeri. Nu a descoperit nimic”, Donald Trump a făcut aceste acuzaţii prin intermediul unei postări făcute pe pagina sa de Twitter. Preşedintele american nu a specificat de unde anume ar deţine informaţiile legate de acuzaţiile făcute.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici