Doi morţi şi 15 răniţi în Olanda, în urma unei explozii într-un imobil

O explozie, urmată de un incendiu, joi, într-un imobil de la Diemen, la periferia Amsterdamului, a provocat moartea a două persoane şi rănirea altor 15, au anunţat pompierii olandezi.

113 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi 15 răniţi în Olanda, în urma unei explozii într-un imobil

Doi morţi şi 15 răniţi în Olanda, în urma unei explozii într-un imobil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Două persoane au murit", a declarat pentru AFP Jeroen Nan, un purtător de cuvânt al pompierilor de la Amsterdam. "Alte 15 persoane sunt rănite, dintre care şase au fost necesar să fie spitalizate", a adăugat el.

"Lucrări de renovare erau în curs la parter şi a avut loc o explozie", a spus Nan. "O anchetă urmează să fie deschisă pentru a stabili cauzele exploziei, însă mediul nu este suficient de stabil pentru ca această anchetă să poată să fie efectuată", a adăugat el.

Potrivit unor fotografii publicate pe Twitter, parterul şi primul etaj al clădirii par să fie cele mai afectate de explozie. Cantităţi importante de moloz se află pe drum.

Zeci de persoane au fost evacuate din imobil după explozie, a mai declarat Nan.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici