Doi morţi şi numeroşi răniţi în urma unei explozii produse într-o fabrică de armament din Serbia

Cel puţin două persoane au murit, iar numeroase altele au fost rănite în urma unei explozii produse marţi într-o fabrică de avioane şi rachete situată în apropierea oraşului sârb Belgrad.

241 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi numeroşi răniţi în urma unei explozii produse într-o fabrică de armament din Serbia

Sursa foto: profimedia

Deflagraţia s-a produs într-un depozit al fabricii de avioane şi rachete EDePro, situată în localitatea Leştane, în zona Bubanj Potok, la periferia sudică a oraşului Belgrad.

Bilanţul preliminar este de doi morţi şi 16 răniţi, iar unele persoane sunt dispărute, a anunţat Ministerul sârb pentru Situaţii de Urgenţă, citat de postul B92.

La locul exploziei au intervenit numeroase echipaje medicale şi de pompieri. Miloş Majstorovici, comandantul Departamentului Pompierilor din Belgrad, a declarat că explozia s-a produs într-un depozit cu suprafaţa de 240 de metri pătraţi în care erau sute de rachete.

Martorii au declarat că au auzit o explozie foarte puternică, au simţit trepidaţii şi au observat un incendiu masiv.

Autorităţile sârbe depun eforturi pentru găsirea persoanelor dispărute şi încearcă să afle cauzele producerii deflagraţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici