Doi români care transportau 22 de imigranţi afgani, arestaţi în Italia

Doi români care transportau cu două vehicule 22 de refugiaţi afgani au fost arestaţi pe o autostradă din nordul Italiei sub acuzaţia de trafic de persoane, informează Il Messaggero, în ediţia online.

252 afișări
Imaginea articolului Doi români care transportau 22 de imigranţi afgani, arestaţi în Italia

Doi români care transportau 22 de imigranţi afgani, arestaţi în Italia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi români, în vârstă de 28, respectiv 34 de ani, au fost opriţi pentru un control al poliţiei în apropierea localităţii Amaro, în regiunea Friuli-Venezia Giulia (nordul Italiei).

Cei doi români transportau în două vehicule, pe autostrada italiană A23, 22 de imigranţi clandestini afgani, inclusiv 15 copii.

Românii au fost arestaţi sub acuzaţia de trafic de imigranţi clandestini. Cei 22 de afgani au fost transferaţi într-un centru pentru refugiaţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici