Video Doi urşi panda s-au împerecheat după ce grădina zoologică a fost închisă de pandemia de coronavirus

Viaţa de părinţi se aproprie pentru Ying Ying şi Le Le doi urşi panda care locuiesc la Ocean Park din Hong Kong. Reprezentaţii grădinei zoologice au anunţat că după 10 ani de încercări cei doi au reuşit să se împerecheze, relatează CNN.

1718 afișări
Din cauza coronavirusului gradina a fost închisă, iar personalul a observat schimbări în comportamentul celor doi. Sezonul propice reproduceri pentru urşii panda este între lunile Martie şi Mai.
 
Încă din luna Martie, Ying Ying a început să petreacă mai mult timp jucându-se în apă, iar Le Le a părăsit zona unde îşi petrecea în general timpul şi s-a îndreptat spre zonele unde locuieşte Ying Ying".
 
Dacă Ying Ying este gestantă cei doi ursuleţi pot deveni părinţi într-o perioadă cuprinsă între 72-324 de zile. Reprezentaţii grădinei zoologice au anunţat că vor reveni cu detalii pe parcurs.
 
Specia este una pe cale de dispariţie, iar naşterile de pui sunt în sine ştiri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici