Donald Trump a fost întâmpinat cu proteste în timp ce se afla în vizită la supravieţuitorii masacrului de la El Paso | VIDEO

Preşedintele american Donald Trump a fost întâmpinat cu proteste la sosirea în oraşul Dayton din Ohio, din cauza retoricii sale războinice care a inflamat tensiunile politice şi rasiale din ţară, în timp ce se afla în vizită la supravieţuitorii masacrului de duminică, potrivit Associated Press.

562 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a fost întâmpinat cu proteste în timp ce se afla în vizită la supravieţuitorii masacrului de la El Paso | VIDEO

Donald Trump a fost întâmpinat cu proteste în timp ce se afla în vizită la supravieţuitorii masacrului de la El Paso | VIDEO

Preşedintele şi prima doamnă, Melania Trump, şi-au început vizita la spitalul unde se află internaţi cele mai multe dintre victimele atacului de duminică.

Casa Albă a anunţat că Trump le va mulţumi persoanelor din prima linie şi personalului spitalului, şi se va întâlni cu victimele şi familiile acestora.

În faţa spitalului Miami Valley, au sosit cel puţin 200 de protestatari, care i-au cerut să ia măsuri privind controlul armelor. Unii dintre ei au scandat că nu este binevenit în oraşul lor.

A fost o demonstraţie de furie şi ostilitate în urma unei tragedii naţionale, condusă de criticii lui Trump care consideră că declaraţiile sale au contribuit la crearea unui climat incendiar care poate da naştere la violenţe în urma atacurilor din Ohio şi El Paso, Texas.

Taguri:
sua,
trump,
proteste

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici