Donald Trump: Am făcut mai multe decât oricare alt preşedinte american în primele zece luni

Preşedintele american Donald Trump a declarat luni că a realizat mai multe obiective decât oricare alt preşedinte american în primele zece luni de mandat, în timp ce Partidul Democrat s-a folosit de "scuza falsă" numită Rusia pentru pierderea alegerilor din 2016, relatează site-ul televiziunii CNN.

1077 afișări
Imaginea articolului Donald Trump: Am făcut mai multe decât oricare alt preşedinte american în primele zece luni

Donald Trump: Am făcut mai multe decât oricare alt preşedinte american în primele zece luni

"Din prima zi în care am preluat mandatul, tot ce auziţi este scuza falsă a Partidului Democrat pentru pierderea alegerilor, Rusia, Rusia, Rusia. În ciuda acestui fapt, am reuşit să aduc economia în plină expansiune şi am făcut mai multe decât oricare alt preşedinte în primele zece luni. Să facem America măreaţă din nou!", a transmis Trump prin intermediul contului de Twitter.

Donald J. Trump, cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, a preluat mandatul la 20 ianuarie 2017. În cadrul alegerilor din 8 noiembrie 2016, candidatul Partidului Republican a câştigat în faţa lui Hillary Clinton, candidatul Partidului Democrat.

Potrivit unui raport al serviciilor secrete americane, preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat campania de influenţare a rezultatului scrutinului prezidenţial din SUA în scopul facilitării victoriei lui Donald Trump şi în ambiţia de a submina sistemul liberal-democratic occidental.

Biroul Federal pentru Investigaţii, Senatul şi Camera Reprezentanţilor din SUA au declanşat anchete în cazul ingerinţelor Rusiei în campania electorală şi al presupuselor contacte între apropiaţi ai preşedintelui Donald Trump şi oficiali ruşi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici