Donald Trump, înjurat de un director al Chrysler pe Twitter. Ce acuzaţii aduce miliardarul constructorului auto

Un director al Chrysler l-a atacat violent pe Donald Trump pe Twitter, respingând declaraţiile miliardarului american care a acuzat constructorul auto că vrea să transfere producţia de Jeep-uri din SUA în China.

343 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, înjurat de un director al Chrysler pe Twitter. Ce acuzaţii aduce miliardarul constructorului auto

Ceartă cu tentă electorală pe Twitter între un director al Chrysler şi Donald Trump

"Vorbeşti prostii" (you are full of shit), a scris pe Twitter Ralph Gilles, vicepreşedintele Departamentului de design al Chrysler, ca răspuns la atacurile lui Trump.

Miliardarul l-a criticat pe preşedintele Obama pentru sprijinul acordat Chrysler în timpul crizei economice şi a susţinut că producătorul vrea să transfere producţia de Jeep-uri în China.

"Obama este un negociator groaznic. A salvat Chrysler şi acum compania vrea să transfere producţia de Jeep-uri în China. Şi o va face", a afirmat Trump, un susţinător al republicanului Mitt Romney în alegerile prezidenţiale.

Reacţia dură a lui Gilles a atras rapid aproape 2.000 de reacţii de susţinere din partea utilizatorilor.

Gilles s-a scuzat ulterior pentru vocabularul folosit.

"Îmi cer scuze pentru limbaj, dar minciunile sunt minciuni. Mulţumesc pentru sprijin", a scris oficialul Chrysler.

Trump nu a răspuns postării lui Gilles.

În 2009, administraţia Obama a acordat industriei auto americane împrumuturi de 84 miliarde de dolari, în pofida opoziţiei republicanilor, între care şi Mitt Romney.

Sectorul auto reprezintă un subiect important al dezbaterilor electorale, în special în statul Ohio, considerat crucial pentru rezultatul alegerilor prezidenţiale din 6 noiembrie. În Ohio lucrează un număr mare de persoane în industria automobilelor, majoritatea pentru marca Jeep care aparţine Chrysler.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici