Donald Trump reia teza că va fi repus în funcţia de preşedinte al SUA din cauza unei fraude electorale „enorme”

  • Donald Trump este convins că Joe Biden a comis fraudă electorală în timpul alegerilor.
  • Fostul preşedinte american a afirmat că ar putea fi repus în funcţie din cauza presupuse fraude electorale „enorme”.
  • Până în prezent nu a fost descoperită nicio dovadă credibilă de fraudă electorală substanţială, în timp ce rezultatele alegerilor au fost de mult certificate şi finalizate.
3548 afișări
Imaginea articolului Donald Trump reia teza că va fi repus în funcţia de preşedinte al SUA din cauza unei fraude electorale „enorme”

Fostul preşedinte Donald Trump a lăsat să se înţeleagă că ar putea fi reinstalat în mod inexplicabil în funcţia de preşedinte din cauza unei „fraude electorale enorme”.

Gina Loudon, care a fost şi copreşedinte al grupului Women for Trump, l-a întrebat pe fostul preşedinte când îl va „recupera pe preşedintele Trump” în timpul mitingul său de sâmbătă din Perry, Georgia.

„Ei bine, vom vedea. A existat o fraudă electorală extraordinară. Şi este dezvăluită în fiecare zi şi vom vedea ce se va întâmpla”, a răspuns Trump.

În cele peste zece luni de când Trump a pierdut alegerile prezidenţiale din 2020 în faţa lui Joe Biden nu a fost descoperită nicio dovadă credibilă de fraudă electorală substanţială, în timp ce rezultatele alegerilor au fost de mult certificate şi finalizate.

Trump a continuat să lupte împotriva rezultatului, în ciuda faptului că nu există nicio cale legală prin care să fie declarat câştigător sau să se întoarcă în funcţie fără a câştiga alte alegeri.

Donald Trump asigură că legile propuse de republicani vor avea un mare impact asupra viitoarelor alegeri

Trump a declarat că „se uită în urmă” pentru a „afla ce s-a întâmplat” în timpul interviului său de sâmbătă, subliniind totodată că unele state „îşi fac regulile şi reglementările” pentru viitoarele alegeri. Fostul preşedinte a spus că eforturile susţinute de republicani de a schimba legile privind votul în chestiuni precum verificarea semnăturilor de pe buletinele de vot şi identificarea alegătorilor vor avea un impact asupra viitoarelor alegeri.

„Cred că veţi fi incredibil de impresionaţi de ceea ce se întâmplă şi cred că poate până la următoarele alegeri”, a spus Trump, care a lăsat de mai multe ori să se înţeleagă că va candida în 2024, fără să îşi ia, însă, vreun angajament clar de a candida.


Autor: Mădălina Dinu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici