Donald Trump şi Joe Biden s-au ameninţat unul pe altul cu agresiuni fizice | Biden: "Dacă am fi în liceu, i-aş aplica o bătaie zdravănă". Ce răspunde Trump

Preşedintele american Donald Trump, un politician republican, şi fostul vicepreşedinte Joseph Biden, membru al Partidului Democrat, s-au ameninţat reciproc cu agresiuni, în contextul în care s-ar putea întâlni în campania pentru viitorul scrutin prezidenţial din SUA, informează site-ul Axios.com.

12572 afișări
Imaginea articolului Donald Trump şi Joe Biden s-au ameninţat unul pe altul cu agresiuni fizice | Biden: "Dacă am fi în liceu, i-aş aplica o bătaie zdravănă". Ce răspunde Trump

Donald Trump şi Joe Biden s-au ameninţat unul pe altul cu agresiuni fizice, în contextul rivalităţii politice

Joseph Biden, în vârstă de 75 de ani, a semnalat că ar putea candida în viitorul scrutinul prezidenţial din SUA. Prezent la un eveniment pe tema măsurilor de contracarare a actelor de hărţuire sexuală desfăşurat la Universitatea din Miami, fostul vicepreşedinte a făcut referire la declaraţii atribuite lui Donald Trump dezvăluite într-o înregistrare audio în campania electorală din 2016.

"Un tip care a reuşit să ajungă liderul nostru naţional a spus: «Pot pipăi orice femeie şi îi place»". Am fost întrebat dacă aş participa la o dezbatere cu acest domn şi am spus «nu». Dar, dacă am fi în liceu, l-aş duce în spatele sălii de sport şi i-aş aplica o bătaie zdravănă", a spus Biden.

Donald Trump a avut o replică dură. "Nebunul Joe Biden încearcă să se comporte ca un tip dur. De fapt, este slab, atât mental, cât şi fizic, şi totuşi mă ameninţă pe mine, a doua oară, cu o agresiune fizică. El nu mă cunoaşte, dar s-ar prăbuşi repede şi puternic, plângând. Nu mai ameninţa oamenii, Joe!", a atras atenţia Donald Trump prin Twitter.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici