Două persoane au decedat în Spania în urma ploilor abundente

Doi şoferi au decedat luni în sudul Spaniei în urma prăbuşirii unui pod, din cauza ploilor puternice, aruncând în râul Yeguas, un afluent al Guadalquivir, un autoturism şi un camion, au anunţat autorităţile regionale.

109 afișări
Imaginea articolului Două persoane au decedat în Spania în urma ploilor abundente

Două persoane au decedat în Spania în urma ploilor abundente (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

În întreaga Spanie, în luna martie s-au înregistrat ploi record, care au determinat creşterea nivelului râurilor şi fluviilor.

În Fuencaliente, sudul regiunii Castilia-La Mancha, echipajele de intervenţie au scos din apă cadavrele a doi şoferi, unul în vârstă de 23 de ani, aflat la volanul autoturismului său, iar celălalt la volanul unui camion, au precizat autorităţile locale într-un comunicat.

Începând cu ultima săptămână a lunii martie, ploile puternice care s-au abătut asupra Spaniei au provocat inundaţii, îndeosebi în Andaluzia, sudul Spaniei, şi Castilia şi Leon, centru. Serviciul de Protecţie Civilă a emis luni un aviz de alertă de inundaţii, pentru aproape toate bazinele hidrografice ale Spaniei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici