Două persoane suspectate de activităţi teroriste, ARESTATE în Marea Britanie

Două persoane suspectate de activităţi teroriste au fost arestate miercuri în Marea Britanie, anunţă autorităţile, precizând că ancheta nu are legătură cu atentatul comis în urmă cu o săptămână la Palatul Westminster din Londra, relatează site-ul agenţiei Reuters.

806 afișări
Imaginea articolului Două persoane suspectate de activităţi teroriste, ARESTATE în Marea Britanie

Două persoane suspectate de activităţi teroriste, ARESTATE în Marea Britanie (Imagine: Hepta/ Arhiva Mediafax Foto)

"Două persoane au fost arestate în oraşul Birmingham pentru suspiciuni de infracţiuni cu caracter terorist", a comunicat Poliţia din regiunea britanică West Midlands.

"Arestările nu au nicio legătură cu atacul de la Westminster şi nu există niciun risc pentru siguranţa publică", a precizat Poliţia.

Conform unor surse din cadrul serviciilor de securitate, suspecţii arestaţi sunt un bărbat şi o femeie cu vârstele de 21 şi 23 de ani suspectaţi de pregătirea unor atacuri teroriste.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici