Două rachete au fost lansate din Gaza către sudul Israelului, în timpul vizitei lui Barack Obama

Două rachete lansate din Gaza au aterizat, joi dimineaţa, în sudul Israelului în cea de-a doua zi a vizitei preşedintelui american Barack Obama.

942 afișări
Imaginea articolului Două rachete au fost lansate din Gaza către sudul Israelului, în timpul vizitei lui Barack Obama

Două rachete au fost lansate din Gaza către sudul Israelului în timpul vizitei lui Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Una dintre rachete a aterizat în curtea unei case din Sderot, dar nimeni nu a fost rănit. O altă rachetă a aterizat pe un teren deschis din acelaşi oraş, fără a provocat victime sau pagube materiale, relatează ynetnews.com.

După o lungă perioadă de calm, în urma operaţiunii Pilon de Apărare din Fâşia Gaza, alertele au sunat în Sderot joi, în jurul orei 07.15.

Preşedintele american Barack Obama a ajuns, miercuri, la Tel-Aviv, pentru prima sa vizită prezidenţială în Israel. El a fost primit de către preşedintele Shimon Peres, premierul Benjamin Netanyahu şi ambasadorul Statelor Unite în Israel Dan Shapiro. În cadrul acestui turneu, şeful statului american va efectua, de asemenea, o vizită în Cisiordania.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici