Emmanuel Macron se va întâlni cu secretarul de Stat al SUA, Mike Pompeo, aflat în turneu în Europa şi Orientul Mijlociu

  • Emmanuel Macron va avea o întrevedere cu Mike Pompeo, aflat în turneu în Europa şi Orientul Mijlociu
  • Preşedinţia Franţei: Întâlnirea se va desfăşura în deplină transparenţă cu echipa preşedintelui-ales al SUA, Joseph Biden
  • Discuţiile se vor axa pe combaterea terorismului şi soluţionarea conflictului militar din Nagorno-Karabah
711 afișări
Imaginea articolului Emmanuel Macron se va întâlni cu secretarul de Stat al SUA, Mike Pompeo, aflat în turneu în Europa şi Orientul Mijlociu

Emmanuel Macron se va întâlni cu Mike Pompeo, aflat în turneu în Europa şi Orientul Mijlociu

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, se întâlni săptămâna viitoare cu secretarul de Stat american, Mike Pompeo, anunţă Palatul Elysée, precizând că întrevederea se va desfăşura în deplină transparenţă cu echipa preşedintelui-ales, Joseph Biden.

Emmanuel Macron îl va primi luni pe Mike Pompeo, aflat în turneu în Europa şi în Orientul Mijlociu.

Întâlnirea va avea loc la iniţiativa părţii americane, "în deplină transparenţă cu echipa preşedintelui-ales, Joseph Biden", a comunicat Preşedinţia Franţei.

Mike Pompeo a refuzat deocamdată să recunoască victoria lui Joseph Biden în scrutinul prezidenţial din SUA. Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, l-a felicitat deja pe Joseph Biden.

Întrevederea lui Mike Pompeo cu Emmanuel Macron se va concentra pe teme precum combaterea terorismului şi soluţionarea conflictului militar din Nagorno-Karabah, precizează Palatul Elysée, subliniind că există deja contacte "operaţionale" cu echipa lui Joseph Biden. Mike Pompeo se va întâlni şi cu ministrul francez de Externe, Jean-Yves Le Drian.

După vizita în Franţa, Mike Pompeo se va deplasa în Turcia, Georgia, Israel, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite şi Qatar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
franţa,
sua

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici