EXPLOZIE la un depozit de armament din Cipru: Cel puţin 12 persoane au fost rănite

Cel puţin 12 persoane au fost rănite uşor în urma unor explozii produse la un depozit de armament din nordul Ciprului după un incendiu izbucnit într-o zonă militarizată, a anunţat joi ministrul cipriot de Externe, Kudret Ozersay, potrivit Reuters.

689 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE la un depozit de armament din Cipru: Cel puţin 12 persoane au fost rănite

EXPLOZIE la un depozit de armament din Cipru: Mai multe persoane au fost rănite

Ministrul a transmis că perimetrul a fost izolat întrucât exploziile au continuat în zona militarizată din estul oraşului Kyrenia, un port situat într-o regiune frecventată de turişti din regiunea controlată de Turcia.

„Din păcate, un incendiu a izbucnit într-un depozit de muniţii din zona militarizată de la est de Kyrenia urmat de o serie de explozii”, a spus Ozersay.

Zona a fost securizată, iar poliţia i-a avertizat pe localnici să nu se apropie, a adăugat acesta

Localnicii din satul Arapkoy, la aproximativ 12 km est de Kyrenia, au părăsit iniţial zona ca o măsură de precauţie în timpul exploziilor, dar au început să se întoarcă acasă, a spus el.

Ministerul Apărării din Turcia a anunţat că incendiul a ţinut sub control, iar cauza producerii primei explozii nu a fost clarificată.

Postul CNN Turk a difuzat imagini care arătau mai multe explozii şi nori de fum.

CNN Turk a transmis, de asemenea, că nu mai există niciun risc în zonă şi că nu a fost necesară evacuarea unui hotel din apropiere.

Taguri:
cipru,
depozit,
armament

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici