Fenomenul neobişnuit produs ca urmare a URAGANULUI Ophelia

Un cer "neobişnuit" de roşiatic şi un soare roşu au fost observate în anumite părţi ale Angliei, Olanda, dar şi Franţa, notează BBC. Cerul din mai multe zone ale acestor ţări s-a colorat la apus în nuanţe de roşu şi galben-ocru.

4108 afișări
Imaginea articolului Fenomenul neobişnuit produs ca urmare a URAGANULUI Ophelia

Fenomenul neobişnuit produs ca urmare a URAGANULUI Ophelia (Sursa: Hepta/ Descriere: Muntele Saint Michel, Franţa, cerul şi-a schimbat culoarea de la fenomenul soarelui roşu)

Fenomenul a fost remarcat în sud-vestul, în nord-estul şi în nord-vestul Marii Britanii, dar şi în Franţa sau Olanda şi s-a produs ca urmare a uraganului Ophelia care aduce aer tropical şi praf din Sahara.

De asemenea, şi praful provenit de la incendiile de pădure din Portugalia şi Spain a contribuit la culoarea de pe cerul Angliei. 

 

Fotografii surprinse în Rotterdam, Olanda, cu cerul care şi-a schimbat culoarea în galben-ocru 

Muntele Saint-Michel, Franţa

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici