Focuri de armă la Londra. Trei persoane au fost împuşcate în apropierea unei staţii de metrou din nordul Londrei

Trei persoane au fost împuşcate marţi seară în apropierea unei staţii de metrou din nordul Londrei, iar valul de violenţă cu care se confruntă Marea Britanie continuă, informează cotidianul britanic Daily Mirror.

3937 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă la Londra. Trei persoane au fost împuşcate în apropierea unei staţii de metrou din nordul Londrei

Trei persoane au fost împuşcate în apropierea unei staţii de metrou din nordul Londrei

Trei persoane au fost rănite cu focuri de armă în faţa staţiei de metrou Kingsbury din nordul capitalei britanice, dar leziunile lor nu sunt considerate a le pune viaţa în pericol.

Încă nu au fost făcute arestări, deoarece suspecţii nu au fost prinşi.

Potrivit poliţiei, incidentul nu are "legătură cu atacuri teroriste".

Imaginile postate pe site-urile de socializare arată numeroase echipaje ale serviciului de ambulanţă în zonă, în timp ce strada respectivă a fost închisă traficului.

Poliţia metropolitnă a anunţat într-un comunicat că: ”Poliţia şi LAS au fost alertate în jurul orei 21.45, luni, 20 august, cu privire la un atac armat care a avut loc pe strada Kingsbury”.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici