Franţa, Germania şi Italia cer modificarea reglementărilor Uniunii Europene privind investiţiile străine

Franţa, Germania şi Italia au cerut Comisiei Europene modificarea reglementărilor privind investiţiile străine în Uniunea Europeană, pe fondul preocupărilor că expertiza în domeniul tehnologic ajunge în afara spaţiului comunitar, relatează site-ul agenţiei Reuters.

1409 afișări
Imaginea articolului Franţa, Germania şi Italia cer modificarea reglementărilor Uniunii Europene privind investiţiile străine

Franţa, Germania şi Italia cer modificarea reglementărilor UE privind investiţiile străine

Guvernele din Franţa, Germania şi Italia au trimis o scrisoare Comisiei Europene în care solicită modificarea reglementărilor în domeniul investiţiilor străine.

Miniştrii Economiei din cele trei ţări au exprimat preocupare că din ce în ce mai mulţi investitori din afara Uniunii Europene achiziţionează tehnologii europene în interesul obiectivelor strategice ale ţărilor proprii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici