Grecia: 16 arestaţi în urma unor incidente ce au dus la anularea meciului Panathinaikos-Olympiakos

Şaisprezece persoane au fost arestate în urma unor incidente ce au dus la anularea derbiului campionatului Greciei, Panathinaikos - Olympiakos, meci care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă, informează ekathimerini.com.

434 afișări
Imaginea articolului Grecia: 16 arestaţi în urma unor incidente ce au dus la anularea meciului Panathinaikos-Olympiakos

Grecia: 16 arestaţi în urma unor incidente ce au dus la anularea meciului Panathinaikos-Olympiakos

Cu o oră şi jumătate înainte de ora programată pentru startul jocului, jucătorii echipei Olympiakos au intrat pe teren, la stadionul Apostolas Nikolaidis, fiind întâmpinaţi de public cu mai multe petarde şi torţe, una chiar rănindu-l pe atacantul Alfred Finnbogason.

Au avut loc apoi violenţe între suporteri şi poliţiştii prezenţi la stadion.

La două ore şi zece minute după izbucnirea incidentelor, arbitrul Andreas Pappas a decis ca jocul să nu mai aibă loc, decizie întâmpinată cu furie de suporteri. Aceştia au provocat incidente în stadion şi în zonele din apropierea arenei. Fanii echipei Panathinaikos au rupt barierele şi au pătruns pe teren, unde violenţele au continuat.

Trei poliţişti au fost răniţi în violenţe.

Liga greacă urmează să ia o decizie în privinţa meciului de sâmbătă, însă este foarte probabil ca echipa Olympiakos să fie declarată câştigătoare la masa verde şi ca Panathinaikos să aibă terenul suspendat o perioadă, să primească o amendă şi o sancţiune constând în retragerea de puncte.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici