Hillary Clinton, atacată cu un pantof în timpul unei conferinţe - VIDEO

O femeie a aruncat joi cu un pantof în direcţia fostului secretar de Stat american Hillary Clinton, în timpul unei conferinţe din Las Vegas, în statul american Nevada, relatează cotidianul USA Today.

4227 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton, atacată cu un pantof în timpul unei conferinţe - VIDEO

Hillary Clinton, atacată cu un pantof în timpul unei conferinţe - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Femeia a aruncat pantoful când Hillary Clinton era deja pregătită să părăsească scena, după un discurs în cadrul unei conferinţe organizate de Institutul industriilor de reciclare a deşeurilor (ISRI).

Clinton, în vârstă de 66 de ani, nu a fost atinsă de acest pantof, care a zburat la câţiva centimetri de capul ei.

"Din fericire, ea (suspecta) nu jucase softball, aşa cum făcusem eu", a glumit fostul secretar de Stat american.

Femeia suspectă a fost reţinută de pază şi urmează să fie plasată în regim de arest, au anunţat autorităţile locale.

Acest incident aminteşte de un caz similar din decembrie 2008, când un jurnalist irakian a aruncat cu pantofii în direcţia fostului preşedinte american George W. Bush, în timpul unei conferinţe de adio a acestuia la Bagdad, strigând: "Acesta este un sărut de adio, câine!".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici