Hillary Clinton, la acceptarea nominalizării din partea Partidului Democrat pentru Casa Albă: "Când orice barieră cade în America, pentru oricine, netezeşte calea pentru toată lumea"

Hillary Clinton a acceptat, joi seara, nominalizarea din partea Partidului Democrat pentru alegerile prezidenţiale americane din noiembrie, promiţând să facă din Statele Unite o ţară care să funcţioneze pentru toată lumea, relatează Reuters online.

956 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton, la acceptarea nominalizării din partea Partidului Democrat pentru Casa Albă: "Când orice barieră cade în America, pentru oricine, netezeşte calea pentru toată lumea"

Hillary Clinton, la acceptarea nominalizării din partea Partidului Democrat pentru Casa Albă: "Când orice barieră cade în America, pentru oricine, netezeşte calea pentru toată lumea" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Luptând să fie prima femeie nominalizată la preşedinţia Statelor Unite, Clinton a numit această realizare "o piatră de hotar".

"Când orice barieră cade în America, pentru oricine, netezeşte calea pentru toată lumea. De aceea atunci când nu există tavane, cerul este limita", a spus ea.

Clinton l-a descris pe contracandidatul său, Donald Trump, drept o ameninţare la adresa Statelor Unite, subliniind că "un om care poate ademeni cu un tweet nu este un om în care putem avea încredere în privinţa armelor nucleare ".

În discursul său, Clinton a recunoscut că unii oameni nu o cunosc încă bine.

" (...) Familia din care provin, ei bine, nimeni din familia aceasta nu şi-a văzut numele pe clădiri mari", a spus Clinton, făcând referire la Donald Trump, al cărui nume este inscripţionat pe imobilele sale.

Ea a spus că membrii familiei sale au construit o viaţă mai bună şi un viitor mai bun pentru copiii lor folosind orice intrumente pe care le aveau la îndemnână şi ce le-a dat Dumnezeu.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici