Imagini cu momentul reţinerii diplomatului Gabriel Grecu - VIDEO

Canalul de televiziune rus Vesti a difuzat imagini ale flagrantului în urma căruia a fost reţinut, luni, diplomatul român Gabriel Grecu, declarat persona non grata în Rusia, şi afirmă că, aparent, informaţiile pe care încerca să le obţină acesta nu erau destiante numai României.

337 afișări
Imaginea articolului Imagini cu momentul reţinerii diplomatului Gabriel Grecu - VIDEO

Imagini cu momentul reţinerii diplomatului Gabriel Grecu

Serviciul Federal de Securitate rus FSB a anunţat, luni, că diplomatul român, secretar I la ambasada României, a fost reţinut în flagrant la Moscova, în timp ce încerca să obţină informaţii militare de la un cetăţean rus. Ulterior, FSB a precizat că Gabriel Grecu, prezentat drept ofiţer al Serviciului Român de Informaţii Externe, a fost declarat persona non grata şi trebuie să părăsească teritoriul Rusiei în termen de 48 de ore.

Site-ul postului de televiziune afirmă că flagrantul a avut loc într-un centru comercial din vestul Moscovei. Imaginile postate pe site arată un bărbat care depune, într-un compartiment pentru bagaje, o sacoşă de culoare neagră, iar după o vreme aceasta este ridicată de un alt bărbat, prezentat drept Gabriel Grecu.

După scurt timp, acesta este reţinut de ofiţeri ruşi, fiind prezentat şi în timp ce coboară din maşina acestora.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici