Imigrant român, arestat pentru că ar fi încercat să violeze o adolescentă în gara din Munchen

Un imigrant român a fost arestat preventiv sub acuzaţia că a încercat să violeze o adolescentă germană în Gara centrală din oraşul Munchen, informează presa germană.

2820 afișări
Imaginea articolului Imigrant român, arestat pentru că ar fi încercat să violeze o adolescentă în gara din Munchen

Imigrant român, arestat pentru că ar fi încercat să violeze o adolescentă în gara din Munchen

Potrivit site-ului TZ.de, un român în vârstă de 22 de ani a acostat o adolescentă de 17 ani în grupul sanitar al Gării centrale din Munchen, s-a dezbrăcat în faţa ei şi ar fi încercat să o violeze.

Tânăra, din localitatea Rosenheim, a reuşit să fugă şi a alertat Poliţia feroviară.

Imigrantul român a fost arestat preventiv sub acuzaţia de tentativă de viol, fiind preluat de Poliţia din München.

La începutul lunii martie, un alt imigrant român a fost arestat în Germania sub acuzaţia că a agresat sexual o femeie în Gara centrală din Koln.

Autorităţile germane au luat măsuri speciale de securitate după ce mii de femei au fost molestate în mai multe oraşe din Germania în noaptea de Revelion.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici