Incendiile de vegetaţie din Bulgaria se înteţesc. Încă 30 de noi focare au izbucnit

Aproximativ 30 de incendii de vegetaţie au izbucnit, joi, în Bulgaria, numărul total al focarelor fiind de 264, anunţă Nikola Nikoloc, directorul Serviciului naţional al pompierilor, citat de site-ul Novinite.com.

65 afișări
Imaginea articolului Incendiile de vegetaţie din Bulgaria se înteţesc. Încă 30 de noi focare au izbucnit

Incendiile de vegetaţie din Bulgaria se înteţesc. Încă 30 de noi focare au izbucnit (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Situaţia este critică în apropiere de Sofia, precum şi în nord-vestul ţării, la Botevgrad, Praveţ, Etropole şi Montana, dar şi la Lovech, Troyan şi Teteven.

În regiunea Sofia, miercuri seara se înregistrau 34 de incendii de vegetaţie.

În ultimele 24 de ore, au fost stinse 300 de focate de incendiu, aproximativ 1.100 de pompieri, poliţişti şi voluntari fiind mobilizaţi la operaţiuni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici