IMAGINI ŞOCANTE: Doi jurnalişti, împuşcaţi mortal, în timpul unei transmisiuni în direct. Presupusul atacator, un posibil fost angajat al postului, s-a împuşcat în cap - VIDEO

Doi jurnalişti de televiziune au fost împuşcaţi mortal, miercuri, în timpul unei emisiuni transmise în direct, în statul american Virginia, informează presa americană. Conform autorităţilor, autorul atacului armat este, probabil, un fost angajat al postului de televiziune care avea transmisiunea în direct. După incident, presupusul atacator s-a împuşcat în cap.

20786 afișări
Imaginea articolului IMAGINI ŞOCANTE: Doi jurnalişti, împuşcaţi mortal, în timpul unei transmisiuni în direct. Presupusul atacator, un posibil fost angajat al postului, s-a împuşcat în cap - VIDEO

INCIDENT ARMAT, în SUA: Doi jurnalişti de televiziune, împuşcaţi mortal, în timpul unei transmisiuni în direct (Imagine: Captura Video)

UPDATE 21:45 Presupusul autor al atacului a decedat la spital

Presupusul autor al atacului armat a decedat la spital, după ce s-a împuşcat în cap, anunţă autorităţile americane, citate de CNN.

UPDATE 19:30 - Presupusul autor al atacului s-a împuşcat în cap

Presupusul autor al atacului este în stare critică după ce s-a împuşcat în cap, anunţă autorităţile americane.

"Suspectul în cazul atacului s-a împuşcat şi este în stare critică", a comunicat Poliţia statului Virginia.

Bărbatul fusese blocat de poliţie pe Autostrada I-66, în zona Fauquier. Fiind încercuit de poliţie, suspectul, identificat drept Vester Flanagan, în vârstă de 41 de ani, s-a împuşcat în cap.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi fostul partener al reporterei ucise în atac, Alison Parker. Informaţia nu a fost confirmată de postul de televiziune.

UPDATE 18:05 - Autorul atacului, probabil un fost angajat

Autorul atacului armat soldat cu moartea a doi jurnalişti ar putea fi un fost angajat al postului de televiziune care avea transmisiunea în direct, anunţă autorităţile.

"Suspectul este un fost angajat nemulţumit al postului tv WDBJ", a declarat Terry McAuliffe, guvernatorul statului american Virginia.

Incidentul a avut loc în comitatul Bedford din statul Virginia, în timpul unei transmisiuni a postului tv WDBJ7.

Un individ rămas neidentificat a deschis focul spre spaţiul în care era filmat un interviu transmis în direct, transmite Reuters.

Postul tv local WDBJ1 a anunţat că doi angajaţi - reporterul Alison Parker şi cameramanul Adam Ward - au fost omorâţi în incident.

Conducerea postului WDBJ7 a precizat că filmarea avea loc în mallul Bridgewater Plaza, în staţiunea Smith Mountain Lake, situată lângă orăşelul Moneta (Virginia).

Departamentul local al poliţiei a comunicat că autorul atacului a reuşit să fugă şi este căutat în mod activ de autorităţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici