Inventivitatea hoţilor români în Italia: Trei persoane deghizate în poliţişti, arestate. Cum jefuiau turiştii

Trei români care jefuiseră o turistă americană pretinzând că sunt poliţişti au fost arestaţi în apropierea Gării centrale din Roma, informează site-ul de ştiri RomaOggi. Cei trei români îi furaseră turistei 400 de euro şi 150 de dolari.

1009 afișări
Imaginea articolului Inventivitatea hoţilor români în Italia: Trei persoane deghizate în poliţişti, arestate. Cum jefuiau turiştii

Inventivitatea hoţilor români în Italia: Trei persoane deghizate în poliţişti, arestate. Cum jefuiau turiştii (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Cei trei români au fost surprinşi în flagrant în timp ce o minţeau pe o turistă din Statele Unite că sunt poliţişti, sustrăgându-i 400 de euro şi 150 de dolari după "o percheziţie".

Românii erau urmăriţi de mult timp de poliţia din Roma, după semnalarea mai multor incidente în care falşi poliţişti înşelaseră turişti în zone din centrul capitalei Italiei.

Potrivit autorităţilor italiene, românii sunt specializaţi în astfel de escrocherii, acţionând în principal în apropierea Gării Termini din Roma. Nu este exclusă posibilitatea ca infractorii să facă parte dintr-o grupare extinsă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici