Jaf armat la Parlamentul European

Biroul de corespondenţă a Parlamentului European de la Bruxelles a fost jefuit, vineri, de două persoane înarmate, în timp ce în cartier avea loc un summit european, iar măsurile de securitate erau sporite, a anunţat serviciul de presă al instituţiei.

27 afișări
Imaginea articolului Jaf armat la Parlamentul European

Jaf armat la Parlamentul European

"A fost un jaf armat, în cursul după-amiezii, la biroul de corespondenţă al Parlamentului European, comis de două persoane care au reuşit să scape", a declarat un purtător de cuvânt.

"Poliţia a deschis o anchetă", a adăugat el.

Poliţia şi Parchetul nu au putut fi contactate imediat.

"Încă un atac armat la Parlamentul European. Este al treilea în doi ani. Cât timp va mai dura până când vom face ceva în legătură cu această problemă", a reacţionat într-un mesaj postat pe Twitter grupul de eurodeputaţi conservatori ECR, din care fac parte în special conservatorii britanici.

Cartierul din Bruxelles unde se află instituţiile europene este plasat de la începutul zilei sub o atentă supraveghere a poliţiei din cauza organizării, într-o altă clădire a UE, a unui summit al şefilor de stat şi de guvern din cele 27 de state membre.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici