John Kelly, secretarul american pentru Securitate Internă: Traversările ilegale ale frontierei SUA au scăzut cu 40% de la începutul lui 2017

John Kelly, secretarul american pentru Securitate Internă, a declarat că numărul de traversări ilegale ale frontierei de sud a SUA au scăzut fără precedent în primele două luni ale anului 2017, în urma noilor ordine executive antiimigraţie ale preşedintelui Donald Trump, informează USA Today.

227 afișări
Imaginea articolului John Kelly, secretarul american pentru Securitate Internă: Traversările ilegale ale frontierei SUA au scăzut cu 40% de la începutul lui 2017

John Kelly, secretarul american pentru Securitate Internă: Traversările ilegale ale frontierei SUA au scăzut cu 40% de la începutul lui 2017 (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Secretarul american pentru Securitate Internă a declarat că scăderea fluxului de imigraţie este ceva neobişnuit pentru lunile ianuarie şi februarie.

Kelly a afirmat că ”scăderea fluxului de imigranţi a atins cel mai scăzut punct din ultimii cinci ani”.

În ultimele două luni au fost arestate în apropierea frontierei 18.763 de persoane, spre deosebire de 31.578, bilanţul anterior.

”Această tendinţă este una încurajatoare şi înseamnă că tot mai puţini oameni sunt dispuşi să se supună riscului exploatării, atacurilor sau traficanţilor de persoane, precum şi pericolelor” unei călătorii spre nordul Americii, a adăugat John Kelly.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici