Mesajul lui Hillary Clinton pentru români de ZIUA NAŢIONALĂ

Secretarul de stat al SUA Hillary Clinton transmite românilor, în numele preşedintelui Obama şi al poporuluui american, cele mai bune urări cu ocazia Zilei Naţionale, reamintind contribuţia ţării noastre pentru pace şi prosperitate în lume şi pentru idealurile libertăţii şi democraţiei.

686 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Hillary Clinton pentru români de ZIUA NAŢIONALĂ

Hillary Clinton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În numele preşedintelui Obama şi al poporului Statelor Unite, sunt încântată să transmit cele mai bune urări tuturor românilor cu ocazia Zilei Unirii", afirmă Hillary Clinton în mesajul postat pe site-ul Depatamentului de Stat.

Ea aminteşte de contribuţia importantă pe care România continuă să o aibă pentru pace şi prosperitate în lume, dar şi de sprijinul pe care ţara noastră îl acordă NATO şi altor organizaţii internaţionale pentru atingerea idealurilor libertăţii şi democraţiei.

"Statele Unite sunt încrezătoare că parteneriatul nostru va continua pentru mulţi ani şi sunt recunoscătoare să aibă în România un bun prieten şi aliat", afirmă Hillary Clinton în finalul mesajului său.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici