Ministrul ucrainean al Apărării a transmis OSCE dovezi privind agresiunea Rusiei în Ucraina

Ministrul ucrainean al Apărării, Valeri Gheletei, a transmis misiunii OSCE (Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa) dovezi privind agresiunea rusă în estul Ucrainei, relatează agenţia ucraineană UNN, în pagina electronică.

1932 afișări
Imaginea articolului Ministrul ucrainean al Apărării a transmis OSCE dovezi privind agresiunea Rusiei în Ucraina

Ministrul ucrainean al Apărării a transmis OSCE dovezi privind agresiunea Rusiei în Ucraina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Întâlnirea care a avut loc astăzi cu delegaţia OSCE a constituit o şansă foarte bună de a explica cum stau lucrurile în acest conflict sângeros", a declarat Gheletei.

"I-am explicat misiunii internaţionale etapele de dezvoltare a agresiunii armate ruse împotriva Ucrainei, prezentând exemple ale propagandei cinice pe care o promovează statul vecin şi dovezi ale crimelor comise de terorişti (rebeli proruşi) contra populaţiei paşnice. Aceste crime sunt susţinute şi încurajate de Moscova", a adăugat ministrul ucrainean.

Potrivit lui Gheletei, reprezentanţii OSCE l-au asigurat că aceste informaţii sunt foarte importante şi că vor face tot posibilul pentru a "prezenta întregii lumi adevărul".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici