MONITORUL APĂRĂRII | RĂZBOIUL din Libia: Haftar, liderul grupului paramilitar Armata Naţională Libiană, vizită în Rusia | VIDEO

Generalul libian Khalifa Haftar, liderul grupului paramilitar Armata Naţională Libiană, se află în vizită în Rusia, afirmă surse insurgente libiene citate de agenţia de presă italiană ANSA.

1488 afișări
Imaginea articolului MONITORUL APĂRĂRII | RĂZBOIUL din Libia: Haftar, liderul grupului paramilitar Armata Naţională Libiană, vizită în Rusia | VIDEO

RĂZBOIUL din Libia: Khalifa Haftar, liderul grupului paramilitar Armata Naţională Libiană, vizită în Rusia | VIDEO

Khalifa Haftar s-a deplasat joi după-amiază la Moscova pentru o întrevedere neoficială cu reprezentanţi ai Ministerului rus al Apărării, au declarat surse din cadrul grupului paramilitar Armata Naţională Libiană.

În acelaşi timp, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a discutat telefonic cu preşedintele Libiei, Fayez al-Sarraj, a declarat Steffen Seibert, purtătorul de cuvânt al Guvernului de la Berlin.

"Angela Merkel a condamnat avansarea trupelor generalului Haftar spre Tripoli. Guvernul federal german îl îndeamnă pe generalul Haftar şi pe susţinătorii acestuia să oprească imediat toate operaţiunile militare", a subliniat Seibert.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI ÎN MONITORUL APĂRĂRII ŞI SECURITĂŢII

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici