MONITORUL APĂRĂRII: Statele Unite avertizează Rusia să nu blocheze procesul de pace din Siria, "altfel va fi trasă la răspundere"

Statele Unite au avertizat, luni după-amiază, Rusia să evite obstrucţionarea procesului de pace din Siria, altfel va fi trasă la răspundere, conform unei declaraţii făcute de secretarul de Stat interimar, John Sullivan, la summitul G7, unde a fost denunţat "comportamentul negativ" al Moscovei.

3409 afișări
Imaginea articolului MONITORUL APĂRĂRII: Statele Unite avertizează Rusia să nu blocheze procesul de pace din Siria, "altfel va fi trasă la răspundere"

TENSIUNI la summitul G7: Statele Unite avertizează Rusia să nu blocheze procesul de pace din Siria, "altfel va fi trasă la răspundere"

"Rusia trebuie să fie un partener constructiv în Siria, altfel va fi trasă la răspundere", a declarat John Sullivan, potrivit agenţiei Reuters, după reuniunea miniştrilor de Externe din Grupul statelor puternic industrializate (G7) desfăşurată în oraşul canadian Toronto.

CITEŞTE continuarea în Monitorul Apărării şi Securităţii

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici