NAUFRAGIUL COSTA CONCORDIA: Bilanţul naufragiului din Italia a ajuns la 15 morţi, după găsirea a încă două cadavre

Două noi cadavre au fost descoperite la bordul navei Costa Concordia, bilanţul victimelor ajungând la 15 morţi, anunţă comisarul guvernamental însărcinat cu această catastrofă, Franco Gabrielli.

369 afișări
Imaginea articolului NAUFRAGIUL COSTA CONCORDIA: Bilanţul naufragiului din Italia a ajuns la 15 morţi, după găsirea a încă două cadavre

NAUFRAGIUL COSTA CONCORDIA: Bilanţul naufragiului din Italia a ajuns la 15 morţi, după găsirea a încă două cadavre (Imagine: Mediafax Foto/AFP

"Am găsit corpurile a două femei pe Puntea numărul 4, în apropiere de Internet Cafe. Bilanţul morţilor a ajuns la 15", a declarat Gabrielli în cursul unei conferinţe de presă organizate pe Insula Giglio.

"Cele două cadavre urmează să fie scoase din navă. Încă nu au fost identificate. Am cerut ca victimele să fie identificate cât mai curând", a spus Gabrielli.

Dintre cele 15 cadavre depistate, doar opt au fost identificate (patru francezi, un italian, un spaniol, un german şi un ungur). Alte circa 20 de persoane sunt considerate dispărute.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici