Nelson Mandela rămâne în stare gravă, dar stabilă în spital

Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela rămâne în stare "gravă", dar "stabilă" la spitalul din Pretoria unde a fost internat acum două săptămâni, anunţă Preşedinţia sud-africană.

210 afișări
Imaginea articolului Nelson Mandela rămâne în stare gravă, dar stabilă în spital

Nelson Mandela rămâne în stare gravă, dar stabilă în spital

Nelson Mandela, în vârstă de 94 de ani, a fost transportat de urgenţă la spitalul din Pretoria pe 8 iunie, cu infecţie respiratorie.

Preşedinţia a confirmat că prima ambulanţă care l-a luat pe Mandela de acasă, acum două săptămâni, s-a defectat în drumul spre spital, eroul luptei antiapartheid fiind preluat de o altă ambulanţă după aproximativ 40 de minute de aşteptare. Nelson Mandela a fost transportat, la acea vreme, din Johannesburg la Pretoria.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici