O femeie din Londra a murit de COVID-19 după ce medicii i-au spus că „nu este o prioritate”

  • Kayla Williams a murit la o zi după ce a sunat la Ambulanţă şi a prezentat simptome de COVID-19.
  • Soţul ei spune că paramedicii au decis că femeia nu reprezintă o prioritate
  • Bărbatul spune că soţia lui avea tuse, febră mare şi că avea dureri severe de piept şi stomac atunci când a sunat la ambulanţă
3279 afișări
Imaginea articolului O femeie din Londra a murit de COVID-19 după ce medicii i-au spus că „nu este o prioritate”

O femeie din Londra a murit de COVID-19 după ce medicii i-au spus că „nu este o prioritate”. Sursa foto: The Guardian

Kayla Williams, o femeie de 36 de ani din sudul Londrei, a murit zilele trecute, după ce a prezentat simptome specifice infecţiei cu noul coronavirus, dar paramedicii au stabilit că nu reprezintă o prioritate, scrie The Guardian.

Fabian Williams, soţul femeii, spune că a sunat la ambulanţă, vineri, după ce timp de mai multe zile soţia sa s-a simţit rău, iar în ultima perioadă nu mai putea respira, voma şi acuza dureri puternice de stomac.

Bărbatul spune că un paramedic a ajuns la locuinţa lor şi după ce a i-a făcut câteva teste i-a spus că nu o va duce la spital deoarece nu reprezintă o prioritate.

Williams spune că starea soţiei sale s-a deteriorat a doua zi şi la scurt timp după aceea a găsit-o moartă.

Trei echipaje de ambulanţă au sosit după ce a anunţat decesul, au încercat să o resusciteze şi ulterior trupul femeii a fost preluat pentru a fi dus la morgă.

„De atunci nu mai ştiu nimic. M-au lăsat aici şi mi-au spus că trebuie să mă izolez. Nu mi-au spus altceva. Sunt diabetic. Iau insulină. Tot ce ştiu este că trebuie să mă izolez”, a declarat bărbatul pentru The Guardian.

Un purtător de cuvânt al serviciului de ambulanţă din Londra a declarat: „Am fost chemaţi la 8.32 dimineaţa vineri, 20 martie, pentru o persoană care se simţea rău la o adresă din Peckham. Clinicienii noştri au tratat pacientul şi i-au sfătuit să sune înapoi dacă starea lor se schimbă.

Am fost chemaţi a doua zi la 3.24 pm. Din păcate, pacientul murise. Gândurile noastre sunt alături de familia îndurerată”.

Reprezentantul serviciului de ambulanţă spune că personalul medical face tot posibilul pentru a gestiona această situaţie fără precedent.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici