O persoană a decedat în urma incendiilor de vegetaţie din sudul Italiei

Pompierii încearcă să stingă mai multe incendii de vegetaţie în sudul Italiei, inclusiv un incendiu în regiunea Puglia care s-a soldat cu decesul unei persoane, informează agenţia de ştiri The Associated Press.

156 afișări
Imaginea articolului O persoană a decedat în urma incendiilor de vegetaţie din sudul Italiei

O persoană a decedat în urma incendiilor de vegetaţie din sudul Italiei

Autorităţile au transmis că au trimis trei aeronave Canadair pentru a ajuta la stingerea unui incendiu în zona Tortoli din Sardinia, unde o plajă şi câteva locuinţe au fost evacuate.

Aeronavele au acţionat şi în zona unui incendiu de pădure din regiunea Puglia. Pompierii au descoperit un cadavru carbonizat în timpul operaţiunilor la sol.

Coldiretti, asociaţia italiană a fermierilor, a avertizat că sectorul agricol ar putea înregistra pierderi din cauza incendiilor, caniculei şi fenomenelor meteorologice extreme cu care s-a confruntat Italia în cursul acestui an.

Taguri:
italia,
incendiu,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici