O româncă, printre victimele cutremurului din Noua Zeelandă

Poliţia din Noua Zeelandă a mai identificat două victime ale cutremurului produs în Christchurch, la 22 februarie, printre acestea numărându-se şi românca Tamara Lia Harca, relatează New Zealand Herald, în ediţia electronică de marţi.

138 afișări
Imaginea articolului O româncă, printre victimele cutremurului din Noua Zeelandă

O româncă, printre victimele cutremurului din Noua Zeelandă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tamara Lia Harca, în vârstă de 59 de ani, locuia în Christchurch şi a murit în clădirea Canterbury Television Building (CTV), unde era profesoară de limba engleză. Ea a venit în Noua Zeelandă în urmă cu şapte ani, împreună cu soţul ei şi unul dintre fii.

"Nu am mai asistat niciodată la aşa ceva. Este probabil cea mai neagră zi din istoria Noii Zeelande", a declarat fiul ei, Sebastian, după cutremur.

Cealaltă victimă este Pamela (Pam) O'Brien, în vârstă de 54 de ani, care lucra în poliţie de 17 ani. Ea a decedat, de asemenea în clădirea Canterbury Television Building, unde participa la o întâlnire de lucru.

Identificarea celor două femei ridică la 148 numărul victimelor identificate până în prezent. Aproximativ 182 de persoane au murit la 22 februarie, în acest cutremur cu magnitudinea de 6,3.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici