Obama: Am evitat o criză economică teribilă. Sper că lumea îşi va aminti cu drag de mine

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, speră că cetăţenii îşi vor aduce aminte "cu drag" de el după încheierea mandatului, din care au mai rămas 20 de luni, afirmând că Administraţia pe care o conduce a reuşit să evite o criză economică "teribilă", potrivit Fox News.

2018 afișări
Imaginea articolului Obama: Am evitat o criză economică teribilă. Sper că lumea îşi va aminti cu drag de mine

Obama: Am evitat o criză economică teribilă. Sper că lumea îşi va aminti cu drag de mine (Imagine: Mediafax Foto/Hepta)

Întrebat cum ar vrea să rămână în memoria colectivă, Barack Obama a răspuns: "Sper că lumea îşi va aduce aminte de mine cu drag".

"Încă mă concentrez pe obiectivele restului mandatului", a adăugat preşedintele Statelor Unite, enumerând implementarea asigurărilor de sănătate, reducerea şomajului, îmbunătăţirea situaţiei industriei auto şi reformarea sistemului educaţional, precum şi încheierea conflictelor din Irak şi Afganistan.

"Am moştenit o recesiune severă şi am reuşit să evităm intrarea într-o criză economică teribilă", a subliniat Obama.

"Evident că există rezultate de care sunt mândru", a insistat preşedintele SUA.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici