Papa Francisc şi-a anulat o vizită la un spital din Roma, din cauza unei "indispoziţii subite"

Papa Francisc a anulat în ultimul moment o vizită la spitalul Gemelli din Roma, din cauza unei "indispoziţii subite", însă a confirmat că programul său pentru weekend rămâne valabil, a anunţat Vaticanul, citat de AFP.

120 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc şi-a anulat o vizită la un spital din Roma, din cauza unei "indispoziţii subite"

Papa Francisc şi-a anulat o vizită la un spital din Roma, din cauza unei "indispoziţii subite"

"Din cauza unei indispoziţii (...), Papa nu se va deplasa în această după-amiază (vineri ) la Gemelli", a anunţat Sfântul Scaun, într-un comunicat.

Purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Federico Lombardi, a afirmat că "nu poate oferi mai multe detalii cu privire la natura acestei indispoziţii". Lombardi a precizat că anunţul privind anularea vizitei a intervenit "brusc".

El a menţionat că Papa are "un ritm de viaţă intens, cu multe angajamente" şi că "uneori este necesar să renunţe la anumite activităţi". "Nu pot să spun dacă este vorba de o oboseală generală sau de o afecţiune intestinală", a adăugat el.

Ulterior, Vaticanul a declarat că "nu există motive de îngrijorare pentru sănătatea Papei".

Potrivit agenţiei de presă ANSA, Papa era "foarte obosit".

Puternic şi energic, însă cu o sănătate fragilă pe plan pulmonar, Papa se trezeşte mai devereme de ora cinci dimineaţa şi merge la culcare devreme.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici