Parlamentarii laburişti îi cer liderului partidului, Jeremy Corbyn, să sprijine un al doilea referendum privind Brexit

Un grup de 71 de parlamentari ai Partidului Laburist, din opoziţie, l-au îndemnat pe liderul lor, Jeremy Corbyn, printr-o nouă scrisoare să ceară organizarea unui al doilea referendum privind rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană, a informat Sky News.

1126 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii laburişti îi cer liderului partidului, Jeremy Corbyn, să sprijine un al doilea referendum privind Brexit

Parlamentarii laburişti cer conducerii partidului să sprijine un al doilea referendum privind Brexit. Liderul lor se oferise să conducă ţara prin procesul de ieşire din UE

Acordul de Brexit propus de premierul Theresa May a suferit o înfrângere zdrobitoare marţi în Parlament, crescând perspectiva guvernului de a căuta un plan diferit, părăsind UE fără nici o înţelegere sau chiar organizând un al doilea referendum.

Poziţia laburiştilor este de a provoca alegeri generale ca o primă preferinţă, dar de a menţine posibilitatea unui al doilea referendum dacă acest lucru nu se întâmplă.

Partidului Laburist are 256 de parlamentari.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici