Patru suspecţi de terorism, arestaţi la Moscova

Autorităţile din Moscova au deţinut patru persoane suspectate că pregăteau un atac terorist, indivizii fiind capturaţi după ce cumpăraseră bilete pentru un tren spre Chişinău, informează pagina online a agenţiei Itar-Tass.

29 afișări
Imaginea articolului Patru suspecţi de terorism, arestaţi la Moscova

Patru suspecţi de terorism, arestaţi la Moscova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Operaţiunea a fost coordonată de agenţi ai poliţiei ruse a transporturilor. "Hasan Nazhaiev, Ruslan Iusupov, Ramzan Haliiev şi Anjela Batalova (despre care se crede că este văduva unui militant islamist) cumpăraseră bilete pentru un tren spre Chişinău", afirmă un oficial rus.

Suspecţii au fost arestaţi în gara Kievski din Moscova.

Potrivit informaţiilor preliminare, Iusupov este "comandantul unei celule operative", iar Batalova avea sarcina comiterii unui atac terorist într-un loc public.

Cei patru au fost transferaţi în Cecenia pentru a fi interogaţi.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici