Poroşenko anunţă că un cartier general a fost bombardat cu rachete de către rebeli proruşi

Preşedintele Petro Poroşenko a anunţat marţi în Parlament că un cartier general militar de la aerodromul din Hramatorsk (est) şi zone locuite din vecinătate au fost bombardat cu sisteme de lansatoare multiple de rachete de tip Tornado de către rebeli proruşi, relatează agenţia Interfax Ucraina.

1725 afișări
Imaginea articolului Poroşenko anunţă că un cartier general a fost bombardat cu rachete de către rebeli proruşi

Preşedintele Petro Poroşenko (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Acum 25 de minute un lansator multiplu de rachete (de tip) Tornado a atins «Sarmat», cartierul general al forţelor antiteroriste din Hramatorsk", a declarat el.

"Alt atac a lovit zone rezidenţiale din Hramatorsk", a continuat preşedintele ucrainean.

Potrivit BBC, care citează surse locale, cel puţin trei persoane au fost ucise iar alte 15 rănite în atacul asupra zonei locuite.

Separatiştii, citaţi de Reuters au dezminţit tiruri cu rachete.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici