PRĂBUŞIRE SPECTACULOASĂ a unui elicopter. Pasagerii au scăpat miraculos - VIDEO

Un cameraman a surprins întâmplător momentul în care un elicopter se prăbuşeşte. Bărbatul filma o maşină implicată într-o cascadorie pentru versiunea coreeană a emisiunii Top Gear.

4055 afișări
Imaginea articolului PRĂBUŞIRE SPECTACULOASĂ a unui elicopter. Pasagerii au scăpat miraculos - VIDEO

PRĂBUŞIRE SPECTACULOASĂ a unui elicopter. Pasagerii au scăpat miraculos - VIDEO

Incidentul a avut loc joi, în Coolidge, din statul american Arizona, informează dailymail.co.uk.

Cameramanul a surprins atât momentul în care un elicopter se apropie foarte mult de pământ, cât şi impactul aparatului de zbor cu solul. Totul s-a petrecut la numai câţiva metri de cei care filmau pentru emisiunea coreeană.

"Inima îmi bătea cu putere şi am realizat că voi fi martor la ceva incredibil. De aceea am continuat să filmez", a povestit cameramanul

Cei care au asistat la prăbuşire au fost siguri că piloţii nu au supravieţuit accidentului

"După ce s-a prăbuşit, eram sigur că pasagerii au murit aşa că am oprit camera. Nu am vrut să surprind acele imagini", a spus bărbatul.

Însă, spre surprinderea tuturor, ambii pasageri, pilotul şi mecanicul au scăpat cu numai câteva zgârieturi. Cei doi au ieşit singuri din elicopter, dar numai după ce au oprit motorul.

Home Video Captures Helicopter Crash in Coolidge: MyFoxPHOENIX.com

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici