Premierul slovac Robert Fico se află într-o stare „stabilă", dar „gravă"

Premierul slovac Robert Fico se află într-o stare „stabilă", dar „gravă", a declarat miercuri adjunctul său, la o săptămână după ce a fost împuşcat de patru ori într-o tentativă de asasinat care a zguduit ţara.

164 afișări
Imaginea articolului Premierul slovac Robert Fico se află într-o stare „stabilă", dar „gravă"

Premierul slovac Robert Fico se află într-o stare „stabilă", dar „gravă"

„Starea sa era stabilă dimineaţa", a declarat vicepremierul Robert Kalinak reporterilor după reuniunea extraordinară a Consiliului de Securitate slovac de miercuri, conform AFP.

„Starea lui este gravă, rănile sunt complicate. Transportul este cu siguranţă exclus în acest moment", a declarat Kalinak, adăugând că spitalul din Banska Bystrica va emite o nouă actualizare cu privire la starea de sănătate a lui Fico în cursul zilei de miercuri.

Presupusul atacator, identificat de presa slovacă drept poetul Juraj Cintula, în vârstă de 71 de ani, a fost acuzat de tentativă de omor cu premeditare şi a fost arestat preventiv în urma unei audieri sâmbătă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici