Preşedintele irakian a fost spitalizat de urgenţă. Jalal Talabi ar fi suferit un atac cerebral

Preşedintele irakian a fost spitalizat la Bagdad din cauza unei "urgenţe medicale", a anunţat biroul său de presă marţi. Jalal Talabani ar fi suferit un atac cerebral, potrivit televiziunii publice.

264 afișări
Imaginea articolului Preşedintele irakian a fost spitalizat de urgenţă. Jalal Talabi ar fi suferit un atac cerebral

Preşedintele irakian a fost spitalizat de urgenţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preşedintele irakian a fost transportat la spitalul din Bagdad din cauza unei "urgenţe medicale".

Potrivit unei declaraţii postate pe site-ul său de Internet, preşedintele a fost internat luni seara din cauza "oboselii şi epuizării". Televiziunea publică vorbeşte însă de un atac cerebral.

"Din cauza epuizării şi oboselii, (Talabani) a avut o urgenţă medicală şi a fost transportat la spital la Bagdad", luni seara, potrivit acestui comunicat publicat pe site-ul de Internet al preşedinţiei.

Talabani s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimii ani. El a fost operat la inimă în Statele Unite în august 2008, iar cu un an înainte a fost transferat în Iordania pentru a primi îngrijiri din cauza deshidratării şi epuizării.

El s-a tratat şi în Statele Unite şi Europa pentru diverse probleme de sănătate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici