Joe Biden, abia vindecat, a fost testat pozitiv la COVID-19 pentru a doua oară

Preşedintele Biden a fost pentru a doua oară testat pozitiv pentru COVID-19 sâmbătă, transmite Casa Albă.

1402 afișări
Imaginea articolului Joe Biden, abia vindecat, a fost testat pozitiv la COVID-19 pentru a doua oară

Preşedintele Joe Biden, din nou infectat cu COVID

„Aşa cum s-a transmis săptămâna trecută, recunoscând potenţialul pentru aşa-numitul recul la pozitivitatea COVID observată la un mic procent de pacienţi trataţi cu PAXLOVID, preşedintele a crescut nivelul de izolare atât pentru a proteja oamenii din jurul său, cât şi pentru a asigura detectarea precoce a oricărei reveniri, a spus dr. Kevin O'Connor de la Casa Albă pentru Fox News

O'Connor a scris într-o scrisoare că Biden a fost testat negativ pentru COVID-19 marţi seara, miercuri dimineaţa, joi dimineaţa şi vineri dimineaţa, dar a fost testat pozitiv sâmbătă dimineaţa printr-un test antigen.

Medicul spune că preşedintele nu a experimentat o reapariţie a simptomelor şi nu este nevoie să repornească tratamentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici