Preşedinţia ucraineană: România oferă Ucrainei asistenţă de 750.000 euro, inclusiv prin intermediul NATO

Guvernul României va oferi Ucrainei asistenţă militară în valoare de 250.000 de euro şi va contribui cu 500.000 de euro la Fondul NATO-Ucraina pentru securitatea cibernetică, anunţă Preşedinţia de la Kiev în contextul vizitei la Bucureşti a preşedintelui Petro Poroşenko.

1383 afișări
Imaginea articolului Preşedinţia ucraineană: România oferă Ucrainei asistenţă de 750.000 euro, inclusiv prin intermediul NATO

Preşedinţia ucraineană: România oferă Ucrainei asistenţă de 750.000 euro, inclusiv prin intermediulNATO

Guvernul României a decis să ofere Ucrainei asistenţă tehnică şi militară în valoare de 250.000 euro.

"Preşedintele Petro Poroşenko mulţumeşte Guvernului României pentru furnizarea de asistenţă tehnică şi militară Ucrainei în valoare de 250.000 de euro şi pentru oferirea unei contribuţii de 500.000 de euro la Fondul de încredere Ucraina-NATO în domeniul securităţii cibernetice", anunţă Preşedinţia Ucrainei într-un comunicat citat de site-ul Ukrinform.net.

Premierul Dacian Cioloş s-a întâlnit, joi, la Palatul Victoria, cu preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, în ocazia reuniunii fiind semnate Acordul bilateral privind cooperarea în domeniul transporturilor militare şi Acordul vizând organizarea de patrule comune la frontiera româno-ucraineană.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici