Promenadă la Atlantic în New Jersey, devastată de un incendiu după un an de la uraganul Sandy

O promenadă la malul Oceanului Atlantic, în New Jersey, a fost devastată de un important incendiu joi, după ce în urmă cu aproape un an a fost afectată de pagube imense produse de uraganul Sandy, au anunţat autorităţile.

103 afișări
Imaginea articolului Promenadă la Atlantic în New Jersey, devastată de un incendiu după un an de la uraganul Sandy

Promenadă la Atlantic în New Jersey, devastată de un incendiu după un an de la uraganul Sandy (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Incendiul a izbucnit la sediul unui magazin de pe promenadă, la Seaside Park, la ora locală 14.30 (21.30, ora României) şi s-a extins rapid la alte zeci de magazine, din care ridicau coloane de fum gros.

Potrivit unor posturi locale de televiziune, această promenadă de la malul oceanului a fost construită în parte de la zero, după ce a fost devastată de uraganul Sandy în octombrie.

"Ţi se face rău să vezi aşa ceva. După ceea ce ni s-a întâmplat în urmă cu un an, iată, din nou. Nu-mi vine să cred, acest lucru m-a şocat", a declarat pentru NBC Francis Larkin, şeful poliţiei din New Jersey.

Un imobil distrus de flăcări s-a prăbuşit joi, printre ruine putându-se citi "Funtown" (parc de atracţii).

Originea sinistrului nu este cunoscută, dar sarcina pompierilor a fost deosebit de îngreunată de forţa rafalelor de vânt.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici