Proprietăţi ale unui apropiat al lui Vladimir Putin, puse sub sechestru în Italia

Poliţia financiară italiană a pus sub sechestru bunuri imobiliare în valoare de 30 de milioane de euro aparţinând lui Arkadi Rotenberg, un prieten al preşedintelui rus Vladimir Putin, în contextul sancţiunilor occidentale adoptate din cauza crizei ucrainene, relatează ziarul Corriere della Sera.

167 afișări
Imaginea articolului Proprietăţi ale unui apropiat al lui Vladimir Putin, puse sub sechestru în Italia

Vladimir Putin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit publicaţiei italiene, trei vile ale omului de afaceri din Sardinia şi un hotel de patru stele din Roma au fost puse sub sechestru.

"Sunt deja câteva luni de când sunt vizat de sancţiuni, astfel că nu mă surprinde nimic", a declarat Rotenberg, citat de Interfax.

"Dar este surprinzător că sunt vizate proprietăţi care nu sunt subiectul sancţiunilor. Acest lucru demonstrează încă o dată o situaţie nelegitimă şi absurdă", a reacţionat Rotenberg.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici